DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

BİTCOİN

฿%

a
ad826x90
ad826x90
  • Ya Haber
  • Güncel
  • Üstel: Halkımızın refah ve yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz

Üstel: Halkımızın refah ve yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz

ad826x90

Başbakan Ünal Üstel yazılı açıklama yaparak, yakıt sağlayıcı firmadan kaynaklanan yakıt ve arızalar nedeniyle ülkede son günlerde yaşanan elektrik sorununu hızlı bir şekilde çözmek ve halkı mağdur etmemek için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

 

Türkiye’den gönderilen 50 megawatt gücündeki iki adet jeneratörün 48 saat gibi kısa bir süre içerisinde devreye alındığını, trafo arızalarının giderildiğini ve gereken yakıt temininin yapıldığını kaydeden Üstel, “Hükümet olarak vatandaşlarımızın huzur ve refahı için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hükümetimiz, halkımızın Bayram’ı refah içinde geçirmesi çabası içerisindeyken, ana muhalefet partisi bu çabamızı popülist bir yaklaşımla eleştirme gayreti içine girmiştir” dedi.

 

ad826x90

Üstel, ana muhalefet partisi Başkanı ve milletvekillerinin, Başbakanlık önünde yaptığı açıklamada talep ettiği bilgi ve belgelerin, kendisi veya partisi adına, İyi İdare Yasası’nın ilgili maddeleri gereğince devlet kurumlarından yazılı olarak talep edilmesi gerektiğine işaret ederek, şu ifadelere yer verdi;

 

“Ana muhalefet partisinin bu şekilde popülizm yaparak, halkımızı Bayram öncesi huzursuz etmeye ve kışkırtmaya çalışmasına gerek yoktur. Devlet olarak ülkemizin huzur ve refahı için aldığımız kararların arkasındayız, halkımızın bir gün daha elektriksiz kalmaması için gereğini yapıyoruz. Yakıt alımı için uluslararası ihaleyi de başlattık.

 

Ana muhalefet partisinin mahkemeye başvurduğunu söyleyen ana muhalefet liderinin, yargıya intikal etmiş meselelerle ilgili yorum yapılmaması gerektiğini herkesten iyi bilmesi gerekir diye düşünüyorum.

 

Hükümetimiz, halkımızın refahını ve yaşam kalitesini artıracak, yüzünü güldürecek icraatları hayata geçirmek için özverili çalışmalarına, Anavatanımız Türkiye’nin de verdiği güçlü destekle devam edecektir”.

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP