DOLAR

32,5702$% 0.14

EURO

34,9195% 0.66

STERLİN

40,5615£% 0.96

GRAM ALTIN

2.432,72%0,01

ÇEYREK ALTIN

4.084,00%-1,03

BİTCOİN

฿%

a
ad826x90
ad826x90
  • Ya Haber
  • Güncel
  • Bir Zamanlar Çukurova ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 13 Ocak Bir Zamanlar Çukurova var mı? Bir Zamanlar Çukurova hangi gün?

Bir Zamanlar Çukurova ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 13 Ocak Bir Zamanlar Çukurova var mı? Bir Zamanlar Çukurova hangi gün?

ad826x90

Bir Zamanlar Çukurova ne zaman, saat kaçta başlıyor merak edildi. Dizinin bugün ekranlara gelmemesinin ardından hangi günler yayınlanıyor merak konusu oldu. Peki, Bir Zamanlar Çukurova ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Gün mü değiştirdi? Hangi gün? Bir Zamanlar Çukurova ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 13 Ocak Bir Zamanlar Çukurova var mı? Bir Zamanlar Çukurova hangi gün? İşte bilgiler…

Bir Zamanlar Çukurova her Perşembe günü saat 20:00 ‘da ATV’de yayınlanıyor.

ad826x90

Dizi 2 hafta yılbaşı arası vermiştir. Bundan dolayı Bir Zamanlar Çukurova bugün yani 13 Ocak Perşembe 2022 tarihinde ekranlara gelmeyecek. Dizinin yeni bölümü haftaya yayınlanacaktır.

Twitter’dan yapılan paylaşım şöyle:

“#BirZamanlarÇukurova 20 Ocak Perşembe 20.00’de yeni bölümüyle kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor.”

Buna göre dizinin yeni bölümü haftaya ekranlara gelecektir.

Hakan cezaevine giriyor

Züleyha, Şermin ve Betül’ü konakta barındırmıyor

Şermin, nişanı atan Fikret’ten açıklama ister. Şermin ve Betül’e yapılanların cezasını ödetmek isteyen Züleyha, bu kez ikisini kapının önüne koyar. Birden çok farklı bir hayatın içine düşen Şermin ve Betül, Züleyha’dan intikam almak için and içer.

Hakan, cezaevinde Mahmut’la yüzleşiyor

Polisler, savcıyla kavgaya girişen Hakan’ı gözaltına alır. Hakan, dik başlılığına devam ettikçe Abdülkadir, Hakan’ın bir planı olduğunu anlayıp korkuya kapılır. Cezaevine sevk edilen Hakan, Mahmut’la yüzleşir ve Züleyha’yı vuranın kim olduğunu sorar.

Züleyha, Hakan Gümüşoğlu’nun izinde

Züleyha Hakan Gümüşoğlu’nun kardeşinin öldüğünü haber alır almaz yollara düşer. Fikret de onu korumak için beraber gitmeyi teklif eder. Yola çıkmadan Hakan’a cenazeye katılacağını mesaj bırakan Züleyha, gerçeklere bir adım daha yaklaşır.

Ana karakterler

Züleyha Yaman (Hilal Altınbilek): İstanbul’da bir terzidir.

Hakan Gümüşoğlu/Mehmet Kara (İbrahim Çelikkol): Lojistik bir firmanın sahibidir.

Fikret Fekeli/Yaman (Furkan Palalı): Adnan Yaman’ın gayrimeşru oğludur.

Lütfiye Duman (Hülya Darcan): Fikret’in teyzesidir.

Haberler.com – Gündem

Haberi Kaydet

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP