DOLAR

32,3157$% 0.2

EURO

35,1169% -0.05

STERLİN

41,0668£% 0.11

GRAM ALTIN

2.293,75%0,73

ÇEYREK ALTIN

3.947,00%-0,22

BİTCOİN

฿%

a

Daum’dan futbol benzetmesi: Zorlu maçı kazanacağım

Süper Lig’de Fenerbahçe’ye üst üste iki, Beşiktaş’a da bir şampiyonluk kazandıran ve yakalandığı kanserle mücadele eden Alman teknik adam Christoph Daum, sağlık durumunun iyiye gittiğini ve kendisini daha dinç hissettiğini söyledi.

“İKİ HAFTA KOLAY DEĞİLDİ”
Köln Üniversite Kliniği’nde ikinci kez kemoterapi görmeye başladığını belirten 69 yaşındaki Alman teknik adam, “Son iki hafta kolay geçmedi. ABD’de benimle çok iyi ilgilendiler. Hastanede eksiksiz bir bakım sundular. Nefes darlığı problemi vardı. Sonrasında Almanya’ya dönüş yolunda sorun yaşadım. Dönüş sıkıntılı oldu. Uçak bulamadık. Biraz zor da olsa Köln’e ulaşmayı başardım.” dedi.

“SAĞLIKLI HİSSEDİYORUM”
Akciğer kanseri tedavisinde kemoterapi aldığını anlatan Daum, “Şu an kendimi daha sağlıklı hissediyorum. Kemoterapinin yanında neredeyse bir avuç dolusu da ilaç alıyorum. Haftaya check-up yaptırıp, sonuçları doktorumla analiz edeceğiz.” diye konuştu.

“FUTBOLA BENZETİYORUM”
Sağlık durumuyla alakalı kendisini Türkiye’den ve dünyadan çok kişinin ardağını ama hepsine cevap veremediğini belirten tecrübeli teknik adam, şöyle devam etti: “Kansere karşı mücadelemi futbol maçı gibi görüyorum. Teknik direktörken haftada iki maç yaptığımız oluyordu. Futboldaki mücadele hırsı, azim kanserle mücadelemde en büyük motivasyon kaynağım oldu. Şu an zorlu bir maç var ve onu kazanacağıma inanıyorum. Futbolda da bu hastalıkta da pes etmek yok.” (AA)

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP