DOLAR

32,3787$% 0.18

EURO

35,0555% -0.16

STERLİN

40,9851£% 0.19

GRAM ALTIN

2.325,03%0,25

ÇEYREK ALTIN

3.997,00%-0,19

BİTCOİN

฿%

a
  • Ya Haber
  • Güncel
  • GAÜ’de “Ombdusmanlık ve Gençliğin Hak Arama Kültürü’ temalı sempozyum düzenlendi

GAÜ’de “Ombdusmanlık ve Gençliğin Hak Arama Kültürü’ temalı sempozyum düzenlendi

Girne Amerikan Üniversitesi’nde (GAÜ), Türkiye Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un katılımı ile ‘Ombdusmanlık ve Gençliğin Hak Arama Kültürü’ temalı sempozyum  düzenlendi.

Türkiye Cumhuriyeti Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç Girne Amerikan Üniversitesi’ni ziyaret ederek Ombudsman denetçiliği hakkında konferans verdi.

Konferansa katılan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da, KKTC’deki Ombudsmanlık kurumunun çalışmaları hakkında bilgi vererek, Kıbrıs konusunda değerlendirmede bulundu.

Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs konusundaki değerlendirmesinde, 60 yıldan sonra iki devletin bir araya gelmesinin mümkün olamayacağını söyledi.

Tatar, “Bizim yeni siyasetimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin de tam desteği ile Kıbrıs’ta yan yana yaşayan iki ayrı egemen devletin işbirliği ile anlaşma olabileceği yönündedir. Yeni siyasetimiz hakkın hukukun siyasetidir..Çeşitli müzakerelerde federal bir anlaşma için çok baskılar yapıldı buna rağmen hiçbir zaman diz çökmedik, her zaman bağımsız özgür ve onurlu bir yaşamı seçtik. Direnmeye devam edeceğiz” dedi. BRT

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP