DOLAR

32,3330$% 0.24

EURO

35,0943% -0.12

STERLİN

41,0293£% 0.01

GRAM ALTIN

2.296,58%0,85

ÇEYREK ALTIN

3.965,00%-0,41

BİTCOİN

฿%

a
  • Ya Haber
  • Güncel
  • Kırmızı Oda bu akşam var mı, yok mu, neden yok? Kırmızı Oda bitti mi, final mi yaptı? 7 Ocak Kırmızı Oda bu hafta yok mu, yeni bölüm ne zaman?

Kırmızı Oda bu akşam var mı, yok mu, neden yok? Kırmızı Oda bitti mi, final mi yaptı? 7 Ocak Kırmızı Oda bu hafta yok mu, yeni bölüm ne zaman?

Kırmızı Oda, Onur Güvenatam’ın yapımcılığını ve Deniz Gürlek & Melek Seven’in senaryosunu üstlendiği psikolojik drama türündeki Türk televizyon dizisi. Kırmızı Oda bu akşam var mı, yok mu, neden yok? Kırmızı Oda bitti mi, final mi yaptı? 7 Ocak Kırmızı Oda bu hafta yok mu, yeni bölüm ne zaman?

Dizi bu akşam ekranlara gelmeyecek. Kırmızı Oda 1 hafta yılbaşı arası verdiği için dizi bugün yayınlanmayacaktır. Dizinin yeni bölümü haftaya ekranlara gelecek. Bugün TV8’de Masterchef yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

  • 16:00 – Zuhal Topal’la Yemekteyiz/ Yeni Bölüm
  • 20:00 – MasterChef Türkiye/ Yeni Bölüm
  • 00:15 – Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular/ Yeni Bölüm

Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak. Kadına şiddeti, kavgaları anlatan dizi merakla bekleniyo.

Ana karakterler

Doktor Manolya Yadigaroğlu/ Doktor Hanım (Binnur Kaya): Kliniğin sahibi ve yılların tecrübesine sahip olan psikiyatr. Aydın ile evlidir.

Sekreter Tuna (Gülçin Kültür Şahin): Kliniğin sekreteri. İyi kalpli, yardımsever ve yufka yürekli biri.

Çaycı Hüseyin (Baran Can Eraslan): Kliniğin çaycısıdır. Kekeme rahatsızlığı vardır. Saf ve temiz yürekli biri.

Haberler.com – Gündem

Haberi Kaydet

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP