DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

BİTCOİN

฿%

a
ad826x90
ad826x90
  • Ya Haber
  • Güncel
  • Kaderimin Oyunu bu akşam yok mu, neden yok? Kaderimin Oyunu bitti mi, final mi yaptı, neden başlamadı? Bugün yeni bölüm var mı, yok mu?

Kaderimin Oyunu bu akşam yok mu, neden yok? Kaderimin Oyunu bitti mi, final mi yaptı, neden başlamadı? Bugün yeni bölüm var mı, yok mu?

ad826x90

Kaderimin Oyunu, NGM Medya imzalı, ilk bölümü 3 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan, Türk yapımı dram türündeki televizyon dizisi. Kaderimin Oyunu bu akşam yok mu, neden yok? Kaderimin Oyunu bitti mi, final mi yaptı, neden başlamadı? Bugün yeni bölüm var mı, yok mu?

Kaderimin Oyunu bugün Özel bölüm ile ekranlara gelecek. Dizi 1 hafta yılbaşı tatili arası verdiği için yeni bölümü bugün değil haftaya yayınlanacaktır. Bu akşam Kaderimin Oyunu özel bölüm ekranlarda olacak. Yeni bölüm haftaya yayınlanacak.

ad826x90

Dizinin bugün özel bölümü ekranlara gelecek. Yeni bölüm haftaya yayınlanacak. Dizi 1 hafta yılbaşı arası verdiği için bugün yeni bölümü ekranlara gelmeyecek.

Asiye’nin sakladığı kanlı bıçaktan kurtulma çabasıyla başlayan felaket zinciri, Cemal’in gerçeği öğrenme isteğini tetikler. Genç adamın konakta kalmaya devam etmesi, Nergis’i yeniden aile olabileceklerine dair ümitlendirirken, Asiye’yi de çocuklarının babasıyla yüzleşmeye mecbur bırakır. Fakat Asiye’nin bu hamlesi Cemal’in bastıramadığı duygularını ortaya çıkaracaktır.

Dizinin resmi Twitter paylaşımı:

“”Bir el yüreğimi sıkıyor gibi…”

#KaderiminOyunu yeni bölümüyle 14 Ocak Cuma 20.00’de #Star’da”

Buna göre dizinin yeni bölümü haftaya ekranlara gelecektir.

İlk giriş konusu

Gencecik yaşında iki çocuğuyla yaşama tutunmaya çalışan Asiye’nin hayatı, bir gün başlarına gelen felaketle alt üst olur. Amasya’dan İstanbul’a geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkan Asiye, yolda hiç tanımadığı hâlde kendilerine yardım eden, uzun yıllar sonra Rusya’dan İstanbul’a dönmekte olan Mahir’le tanışır. Mahir sayesinde, Demirhan konağına sığınacak olan Asiye ve çocukları için bu bir kurtuluş değil, kaderin kötü bir oyunudur.

Dizinin tam konusu

Asiye üvey annesi tarafından büyütülmüş ve zor bir çocukluk dönemi geçirmiştir. Henüz 17 yaşındayken evden kaçma kararı alan genç kadın, Cemal ile tanışır ve kısa süre içinde evlenir. Çiftin Nergis ve Uğur isminde iki çocukları dünyaya gelir ancak geçim sıkıntısı yüzünden zor günler yaşarlar.

Cemal, Helin isimli varlıklı bir kadının, aklını çelmesinden dolayı daha iyi bir yaşam için Asiye’yi ve iki çocuğunu bırakıp gider. Tüm imkânsızlıklara rağmen Asiye kendini çocuklarının mutluluğuna adar ve onlara babalarının yokluğunu hissettirmeden yaşamaya çalışır. Ancak bir gün canından çok sevdiği kızı Nergis’in başına gelen felaketle tüm hayatı ters yüz olur.

Asiye yaşanan olayın ardından çocuklarını korumak için geri dönüşü imkânsız bir yola girmek zorunda kalır ancak burada hiç tanımadığı ve kendilerine yardım eden Mahir ile tanışır.

Hem Mahir hem de tamamen insani duygularla yardım ederek arabasına aldığı Asiye ve çocukları o andan sonra değişecektir. Asiye ve çocukları Mahir sayesinde Demirhan konağına sığınır ancak bu sığınma bir kurtuluş değil, yepyeni bir savaşın başlangıcı olacaktır.

Ana karakterler

Asiye (Öykü Karayel) (1-)

Cemal (Akın Akınözü) (1-)

Helin (Meriç Aral) (1-)

Mahir Kutay (Demirhan) (Sarp Apak) (1-)

Yardımcı karakterler

Zahide Demirhan (Esra Dermancıoğlu) –

Harun Demirhan (Müfit Kayacan) –

Nedret Demirhan (Ülkü Duru) –

Raci Demirhan (Kaan Çakır) –

Nergis (Iraz Akçam) –

Uğur (Yıldırım Özcan) –

Emine Kutay (Yeşim Gül) –

Fikret Kutay (Onur Bilge) –

Gülsüm Kutay (Ayça Koptur) –

Haberler.com – Gündem

Haberi Kaydet

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP