DOLAR

32,3875$% 0.2

EURO

35,1110% -0.04

STERLİN

41,0797£% 0.41

GRAM ALTIN

2.325,53%0,28

ÇEYREK ALTIN

4.034,00%1,00

BİTCOİN

฿%

a
  • Ya Haber
  • Güncel
  • Yalnız Kurt ne zaman başlıyor? Yalnız Kurt hangi kanalda, hangi günler ekrana gelecek? Yalnız Kurt konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yalnız Kurt ne zaman başlıyor? Yalnız Kurt hangi kanalda, hangi günler ekrana gelecek? Yalnız Kurt konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yalnız Kurt, Sinegraf imzalı, ilk bölümü 28 Ocak 2022 tarihinde yayımlanacak olan, başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal ve Damla Colbay’ın yer aldığı Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi. Yalnız Kurt ne zaman başlıyor? Yalnız Kurt hangi kanalda, hangi günler ekrana gelecek? Yalnız Kurt konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yalnız Kurt dizisinin ilk bölümü 28 Ocak 2022 Cuma günü ekranlara gelecektir. Dizi ATV’de yayınlanacak. Dizinin her hafta Cuma günü yayınlanması bekleniyor.

Yalnız Kurt, Sinegraf imzalı, Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi. Dizi, Golyat’a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyor. Golyat, harita üzerinde ülkelerin sınırlarını değiştiren, ülkeleri küçük parçalara bölen, hükümetleri darbeyle devirip kendi yandaşı kukla hükümetler kuran, ekonomik tetikçilikyapan, etnik ayrımcılığı körükleyip iç karışıklıklar çıkaran, Allah adıyla insanları ağına düşürüp aldatan, terör örgütleri ve cemaatler kuran, var olan mevcut terör örgütlerini kendi amaçları doğrultusunda taşeron olarak kullanan küresel emperyal bir güçtür. Ayrıca dizi, Türkiye’nin geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alıyor. Toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları da ekrana taşınacak.

Hasan Denizyaran : Altay Kurtoğlu

Cihan Ünal : Davut Bahadır

Damla Colbay : Sare Türkmen

Murat Han : Doğan Sakınma

Deniz Evin : Sefer

Yaprak Medine : Mira

Kürşat Alnıaçık

Polat Bilgin

Gökhan Soylu

Halit Özgür Sarı

Saruhan Hünel

Yalnız Kurt ne zaman başlıyor? Yalnız Kurt hangi kanalda, hangi günler ekrana gelecek? Yalnız Kurt konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yalnız Kurt, Sinegraf imzalı, ilk bölümü 28 Ocak 2022 tarihinde yayımlanacak olan, başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal ve Damla Colbay’ın yer aldığı Türk yapımı aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisi. Dizi, Golyat’a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyor. Golyat, harita üzerinde ülkelerin sınırlarını değiştiren, ülkeleri küçük parçalara bölen, hükümetleri darbeyle devirip kendi yandaşı kukla hükümetler kuran, ekonomik tetikçilik yapan, etnik ayrımcılığı körükleyip iç karışıklıklar çıkaran, Allah adıyla insanları ağına düşürüp aldatan, terör örgütleri ve cemaatler kuran, var olan mevcut terör örgütlerini kendi amaçları doğrultusunda taşeron olarak kullanan küresel emperyal bir güçtür. Ayrıca dizi, Türkiye’nin geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alıyor. Toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları da ekrana taşınacak.

Haberler.com – Gündem

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP