DOLAR

34,2586$% 0.04

EURO

37,6105% -0.08

STERLİN

44,8239£% -0.44

GRAM ALTIN

2.911,41%-0,34

ÇEYREK ALTIN

4.955,00%-0,64

BİTCOİN

฿%

a
ad826x90
ad826x90
  • Ya Haber
  • Kıbrıs
  • Türk Devletleri Teşkilatı sağlık bakanları Bakü’de şehitlikleri ziyaret etti

Türk Devletleri Teşkilatı sağlık bakanları Bakü’de şehitlikleri ziyaret etti

ad826x90

BAKÜ (AA) – Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) 4. Sağlık Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Azerbaycan’a gelen bakan ve yetkililer, Bakü’de şehitlikleri ziyaret etti.

TDT Genel Sekreteri Büyükelçi Kubanıçbek Ömüraliyev, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Azerbaycan Sağlık Bakanı Teymur Musayev, Kırgızistan Sağlık Bakanı Alımkadır Beyşenaliyev ve diğer yetkililer, ilk olarak merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in mezarının yer aldığı Fahri Hiyaban’a ziyarette bulundu.

Haydar Aliyev’in anıt mezarına çelenk bırakan bakanlar, daha sonra 20 Ocak şehitlerinin defnedildiği Bakü Şehitler Hiyabanı’nda şehit mezarlarına çiçek bıraktılar.

Yakındaki Bakü Türk Şehitliği’ni de ziyaret ederek temsili mezarlara çiçek bırakan bakanlar, şehitlik anıtı önünde dua ettiler.

ad826x90

Bakanlar yarın Şuşa şehrinde TDT 4. Sağlık Bakanları Toplantısı’na katılacak.

ad826x90
SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
Güncel Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mustafa Levent Sungur’u kabul etti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur ve beraberindeki heyeti kabul ederek görüştü. Kabulde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TOKİ’nin önemli bir kurum olduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Deprem bölgesi ziyaretleri esnasında, sağlam binalara rastlandığını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, bu binaların birçoğunun TOKİ’ye ait olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Tatar, TOKİ’nin altyapı ve ekibi ile kaliteli çalışmalara imza atan önemli bir kurum olduğunu belirterek, yapısal dönüşümü en iyi şekilde gerçekleştiren kurumlardan biri olduğunu vurguladı. Türkiye Cumhuriyetinde önemli çalışmalar yapan TOKİ’nin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde de Kıbrıs halkına hizmet sunmasının son derece önemli olduğunun altını çizdi. TOKİ’nin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin imar ve yapılanmasına katkı koymasının önemli bir değer olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Tatar, TOKİ başkanı ve yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi. TOKİ’nin katkı ve yardımlarının Kıbrıs Türk halkını daha da güçlendireceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Tatar, bu kurumun çalışmalarının çok kıymetli olduğunu belirtti. Anavatan Türkiye ile olan bağların çok güçlü olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, Doğu Akdeniz’de bağımsız bir devlet olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yapısını güçlendirmek, halkına daha iyi hizmet sunmak adına TOKİ’nin sunacağı hizmet ve katkıların çok önemli gelişmelerin ilk adımı olacağını sözlerine ekledi.
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

GÜNCEL Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mustafa Levent Sungur’u kabul etti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur ve beraberindeki heyeti kabul ederek görüştü. Kabulde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TOKİ’nin önemli bir kurum olduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Deprem bölgesi ziyaretleri esnasında, sağlam binalara rastlandığını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, bu binaların birçoğunun TOKİ’ye ait olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Tatar, TOKİ’nin altyapı ve ekibi ile kaliteli çalışmalara imza atan önemli bir kurum olduğunu belirterek, yapısal dönüşümü en iyi şekilde gerçekleştiren kurumlardan biri olduğunu vurguladı. Türkiye Cumhuriyetinde önemli çalışmalar yapan TOKİ’nin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde de Kıbrıs halkına hizmet sunmasının son derece önemli olduğunun altını çizdi. TOKİ’nin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin imar ve yapılanmasına katkı koymasının önemli bir değer olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Tatar, TOKİ başkanı ve yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi. TOKİ’nin katkı ve yardımlarının Kıbrıs Türk halkını daha da güçlendireceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Tatar, bu kurumun çalışmalarının çok kıymetli olduğunu belirtti. Anavatan Türkiye ile olan bağların çok güçlü olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, Doğu Akdeniz’de bağımsız bir devlet olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yapısını güçlendirmek, halkına daha iyi hizmet sunmak adına TOKİ’nin sunacağı hizmet ve katkıların çok önemli gelişmelerin ilk adımı olacağını sözlerine ekledi.