DOLAR

34,1026$% 0.24

EURO

38,1457% 0.1

STERLİN

45,5889£% 0.48

GRAM ALTIN

2.874,39%1,62

ÇEYREK ALTIN

4.771,00%1,77

BİTCOİN

฿%

a
ad826x90
ad826x90

İmamoğlu, “Şuna hizmet edeceğim, buna etmem” dedi ve…

ad826x90

TOKAT (AA) – Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tokat’ta toplantı ve açılışa katıldı.

TBB tarafından Tokat’taki bir otelde düzenlenen toplantıya katılan İmamoğlu, buradaki konuşmasında, “Şuna hizmet edeceğim, buna etmem.” gibi anlayışlarının asla bulunmadığını, bunu yapan kim varsa takipçisi olacaklarını söyledi.

Bunu yapanın partisinin üyesi de yol arkadaşı da olamayacağını vurgulayan İmamoğlu, “Çok net. Bunu kabul edemeyiz. Bunu yaptığında itibar gören partililer olabilir. Bunu yaptığında işin başındaki liderlerin hoşuna da gidiyor olabilir ama biz böyle bir ahlaki terbiye taşıyamayız.” dedi.

Toplantının ardından kentte esnaf ziyaretinde bulunan İmamoğlu, Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural’ı da ziyaret etti.

ad826x90

İmamoğlu, daha sonra Zile ilçesinde Belediye Sosyal Tesisi ve Hacı Bektaş Veli Rekreasyon Alanı’nın açılışı törenine katıldı.

İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, 31 Mart’ta milletin kendilerine yetki verdiğini ve çalışmalarını istediğini belirtti. Törende konuşan İmamoğlu “Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri demek Cumhuriyetin askeri demektir. Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri demek milletinin askeri demektir. Yani silahlı kuvvetlerimiz, şimdi ben Mustafa Kemal Atatürk’ün askeriyim diye düşündüğüm zaman kendimi şöyle tanıtıyorum. Ben cumhuriyetin değerlerine, ilkelerine bu milletin değerlerine, ilkelerine, örfüne, adetine sahip çıkacağım. Cumhuriyete yakışan bir belediye başkanı olacağım Herkes, kendi mesleğini iyi yapacak ve Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti’ne layık olacak. Milletine layık olacak. Cumhuriyete, demokrasiye layık olacak. İşte o zaman hep birlikte bu cennet vatanın güzel insanları olacağız. O bakımdan, evet Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleriyiz demek, teğmenlerinize yakışır demeye devam etsinler kardeşim” dedi.

Zile’de yapılan sosyal tesisin güzel bir tesis olduğunu anlatan İmamoğlu, “Eminim ki içi ve çevresindeki aktiviteleriyle, çok güzel etkinlikleriyle Şükrü başkanımız burayı sizlerle birlikte cıvıl cıvıl yapacak. İsmi de çok güzel. Hacı Bektaş Veli’nin ismini taşıyor. Bu toprakların vicdanı olan, adaletini, ruhunu hissettiren Hacı Bektaş Veli’nin ismini duyunca benim için ürperiyor.” dedi.

 

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP