DOLAR

32,9949$% -0.11

EURO

35,8195% -0.26

STERLİN

42,5549£% -0.22

GRAM ALTIN

2.528,01%0,83

ÇEYREK ALTIN

4.147,00%0,21

BİTCOİN

฿%

a
ad826x90
ad826x90
  • Ya Haber
  • Kıbrıs
  • THY, yabancı seyahat acentelerini “Connect To Türkiye” etkinliğinde ağırladı

THY, yabancı seyahat acentelerini “Connect To Türkiye” etkinliğinde ağırladı

ad826x90

İSTANBUL AA) – Türk Hava Yolları (THY) ilave 10 milyon yolcu getirme hedefiyle başlattığı “Connect To Türkiye” etkinliklerinin Türkiye ayağı kapsamında, dünyanın farklı yerlerinden çok sayıda seyahat acentesi temsilcisini İstanbul’da ağırladı.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, “Türkiye tanıtım etkinlikleri” kapsamında 2022’de New York, 2023’te de Uzakdoğu ve Amerika kıtalarında farklı etkinlikler gerçekleştiren bayrak taşıyıcı, büyüme stratejileri doğrultusunda ve Türkiye turizmine katkı sağlamak için 10 milyon yolcu hedefiyle 13-16 Mayıs’ta “Connect To Türkiye” etkinliği düzenledi.

Beşiktaş’ta bir otelde düzenlenen etkinliğe, uluslararası havacılık sektörünün önde gelen isimleri ve dünyanın birçok noktasından acenteler katıldı.

Katılımcılar, THY’nin teknoloji ve yenilik odaklı yaklaşımını daha yakından tanıma ve gelecek projeler hakkında bilgi edinme imkanı buldu.

ad826x90

– “2024’ün ilk çeyreğinde 9 milyon 68 bin turisti ülkemizde ağırladık”

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, katıldığı etkinliğin gala yemeğinde yaptığı konuşmada, global turizm sektörünün oldukça sıkıntılı süreçleri geride bıraktığını belirterek, “Ülkemiz, geliştirdiğimiz stratejiler sayesinde bu zorlu süreçleri en hızlı atlatan ülkelerden biri oldu ve turizmde dünyanın süper ligine girdi. 2024’ün ilk çeyreğinde, geçen yılın aynı dönemine oranla yaklaşık yüzde 17’lik artışla 9 milyon 68 bin turisti ülkemizde ağırladık.” ifadelerini kullandı.

Bu başarının kolay elde edilmediğini vurgulayan Ersoy, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ulaştığımız başarıda turizmi 12 aya yaymamızın, ürün çeşitliliğini artırmamızın, nitelikli turizme yönelik uygulamalarımız ile elde ettiğimiz kazanımların ve etkili iletişim stratejilerimizin payı büyük. Bu bağlamda yakalanan başarıda büyük pay sahibi de şüphesiz bayrak taşıyıcımız Türk Hava Yolları. Bugün Türk Hava Yolları, sağladığı konfor ve hizmet kalitesi sayesinde dünyanın dört bir yanından misafir ağırlamamızda çok ciddi bir rol oynamakta, yüzlerce farklı uçuş noktasındaki varlığıyla da tanıtım stratejimize destek vermektedir.”

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat ise “Connect To Türkiye etkinliği kapsamında 10 milyon yolcu hedefi, markamızın büyüme ve gelişme stratejileri kapsamında önemli bir kilometre taşıdır. Bu etkinlikte, misafirlerimize daha geniş bir hizmet yelpazesi sunmaya ve global alanda rekabet gücümüzü artırmaya devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP