DOLAR

32,5319$% -0.06

EURO

34,7966% -0.22

STERLİN

40,4528£% -0.17

GRAM ALTIN

2.423,98%-0,24

ÇEYREK ALTIN

4.064,00%-0,68

BİTCOİN

2166418฿%0.45708

a
ad826x90
ad826x90
  • Ya Haber
  • Güncel
  • Akpınar, Hükümet etmek istemeyenlerin Cesareti varsa Hodri Meydan !

Akpınar, Hükümet etmek istemeyenlerin Cesareti varsa Hodri Meydan !

ad826x90

Girne Milletvekili Serhat Akpınar , UBP-DP-YDP  koalisyon hükümetinin bozulması ile sonuçlanan süreç ile ilgili Ana Muhalefet Cumhuriyetçi Türk partisi (CTP) Başkanı Tufan Erhürman’nın açıklamasına sosyal medya  hesabı üzerinden  yanıt verdi.

”Hükümet etmek istemeyenlerin cesareti varsa hodri Meydan”

Akpınar ”Evrimleşmemiş Siyasilere , halkımızı ve geleceğimiz olan çocuklarımızı teslim edemeyiz . Ayrıca söylenildiği gibi ”Maskaralık” yapılmıyor ! Sözde kendi siyasi düşüncelerinin arkasına saklanarak hükümet etmek istemeyenlerin cesareti varsa hodri Meydan” göndermesinde bulundu!

Demokrat Parti  (DP) Girne  milletvekili Serhat Akpınar ,  Değerli Ulusal Ailem , Sizlerin Seçmiş ve görev verdiğiniz bir Vekiliniz olarak , Süreci ve İçerisinde olduğumuz gerçekliği anlamayanların eleştirisel yaklaşımlarını ve kullandıkları dilli ! içlerindeki nefret ! kin ! kıskançlık ve en önemlisi yeterliliklerinin olmadığını bildikleri halde suçlamaya kalkışmalarına verecek yanıtım vardır. Bekleyin ! Demokrat Parti Fikri Ataoğlu Hasan Tosunoğlu ve Şahsımın var olduğumuz süreçte duruşu hep 1 Saygı 2 Güven 3 Doğruluk 4 İstikrar 5 Vizyon 6 Hedef 7 Birlik 8 Değerler 9 Halkımızın Geleceği Odaklı olmuştur .

Eleştirisel yaklaşımlarımda dahi KKTC Cumhuriyet Meclisi – The Legislative Assembly of the TRNC de ilk günden itibaren bulunduğum oturduğum koltuğu dahi işgal edip sözde mesaj vermek isteyecek kadar küçülen bir zihniyetin arkasındaki düşünce kirliliğini gören ! esasen ne denli ilkel bir düşüncede olan evrimleşmemiş Siyasilere , Halkımızın ! Geleceğimiz olan Çocuklarımızın Geleceğini teslim edemeyiz .

ad826x90

Ayrıca Söylenildiği gibi Maskaralık yapılmıyor ! Sözde kendi Siyasi düşüncelerinin arkasına saklanarak Hükümet etmek istemeyenlerin Cesareti varsa Hodri Meydan ! Şansları vardı ! Halen Var ve yarın yine olacak ! Dışardan acımasızca eleştirmek ve Halkın önünde sözde itibarsızlaştırma girişimlerinde bulunmak yerine !

Partizanca yaklaşımlardan uzak ! Saygı içerisinde ! Ortak Akılla Hareket edilebilecek , Kişisel Edimlerden Uzak bir Davranış Bilinci oluşturulsun ve işte O zaman çok güzel adımlar atılabilinir . Ben Yüzüne Gözüne Baktığım İnsana , her kim olursa olsun ! Ağzımdan çıkan ne ise ! Konuşulan ve kararlaştırılan tüm konularda duruşum hiç değişmez ne demişsek ! ne karar almışsak odur ! Karşımdaki de , Karşımızakiler de öyle olmalı ! Sonraki Paylaşımlarım Sürecin Asli gelişimini anlatacaktır . Sevgi ve Saygılarımla

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP