DOLAR

32,3890$% -0.11

EURO

34,6960% -0.33

STERLİN

40,6332£% -0.48

GRAM ALTIN

2.407,84%-1,10

ÇEYREK ALTIN

3.928,00%-1,82

BİTCOİN

฿%

a
ad826x90
ad826x90

Başkan Şenkul ,Biz iş yapmaya devam edeceğiz

ad826x90

Başkan Şenkul’dan 3’üncü Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş açıklaması!

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul ,Biz iş yapmaya devam edeceğiz varsın birileri yalan, dolan ve dedikodu ile bizi yavaşlatmaya çalışsın.

Başkan Şenkul ,Dr.Fazıl Küçük, Ziya Rızkı, A.Mithat Berberoğlu isimleri gibi Rauf Raif Denktaş ismi de Girne’nin bir meydanında hayat bulmalıdır.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ,Dokuz aydır gece gündüz demeden,elimizden geldiğince, aklımız ve vizyonumuz kadar kentimize hizmet etmeye çalışıyoruz.

Etraftan gelen saçma sapan iftiralara, yalan ve karalamaları hiç kale almıyoruz çünkü ne için seçildiğimizi, karakterimizi ve şeffaf yönetim anlayışımızı hemen hemen herkes farkındadır diye düşünüyoruz.

ad826x90

Fakat 1-2 gündür etrafta döndürülen bir başka dedikodu rahmetli kurucu cumhurbaşkanı ile alakalı olduğu için bu konuda açıklama yapma gereği hissediyoruz.

2015 yılında rahmetli cumhurbaşkanının isminin Girne’de bir caddeye veya meydana verilmesi için Girne Belediyesine vakıf tarafından bir başvuru yapıldı.

Ne hikmetse 7 yıl karar üretmeyen eski idare seçime kısa bir süre kala mayıs 2022’de konuyu Meclis gündemine getiriyor ve Yeni Belediye Binası önündeki meydana Merhum Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın adının verilmesi kararı alınıyor ama seçim zamanı geldiği için alınan bu karar hayata geçmiyor.

Durum bu iken, birileri rahmetli cumhurbaşkanın ailesine ve yakınlarına:

Çembere ismi verilmesin diye çemberi yıktılar gibi ipe sapa gelmez, çocukça bilgiler veriyorlar.

Alınan karar çembere değil meydana ismin verilmesidir.

O yüzden çember olup olmaması önemli değildir.

Yönetim değişikliği olduğu için ve önceki karar hayat bulmadığı için siyaseten konunun yeniden meclis gündemine getirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Konuyu bizzat Meclis gündemine getirip, yeni
yönetimin konu hakkındaki iradesini netleştireceğiz.

Şahsi düşüncem:

Dr.Fazıl Küçük, Ziya Rızkı, A.Mithat Berberoğlu isimleri gibi Rauf Raif Denktaş ismi de Girne’nin bir meydanında hayat bulmalıdır yönündedir.

Bu konudaki gerçek üstte yazılanlar olup bunun dışındaki aksi tüm bilgiler yanlış ve/veya yalandır.

Biz iş yapmaya devam edeceğiz varsın birileri yalan, dolan ve dedikodu ile bizi yavaşlatmaya çalışsın.

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP