DOLAR

32,4622$% 0.23

EURO

34,8729% 0.74

STERLİN

40,7686£% 0.62

GRAM ALTIN

2.416,54%1,55

ÇEYREK ALTIN

3.958,00%1,38

BİTCOİN

฿%

a
ad826x90
ad826x90
  • Ya Haber
  • Güncel
  • Baṣbakan Üstel:Spora verdiğimiz destek katlanarak devam edecek

Baṣbakan Üstel:Spora verdiğimiz destek katlanarak devam edecek

ad826x90

Başbakan Ünal Üstel, Yenicami Ağdelen Kulübü Başkanı Ahmet Gençosman ile yönetim kurulunu Başbakanlık Şeref salonunda kabul etti.

Kabulde Başbakan Ünal Üstel’e spordan sorumlu Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu eşlik etti.

Kabulde bir konuşma gerçekleştiren Başbakan Ünal Üstel; “1970’li yıllardan itibaren Lefkoşa’nın önde gelen spor kulüplerinden biri olan Yenicami Ağdelen Kulübü’nü ağırlamak bizlere mutluluk veren bir olaydır. Yenicami Ağdelen Kulübü ülkemiz futbol takımlarının önünü açan, yol gösteren nadide kulüplerden biridir. Bu kulübümüzün başarılı olması taraftarlarını mutlu edeceği gibi bizleri de mutlu edecektir. Görevde bulunan Başkan Ahmet Gençosman ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum” dedi.

Hükümet olarak Yenicami Ağdelen Kulübü gibi ülkemizde bulunan tüm kulüplere gereken desteğin verildiğini belirten Başbakan Ünal Üstel, “İnanıyoruz ki hükümetimizin kulüplere vereceği desteklerle ülkemizdeki futbolda çok daha iyi seviyeye çıkarılacaktır. Hükümetimiz sadece futbola destek vermekte kalmamakta ülkede var olan her çeşit spor alanına da katkı sağlamaktadır. Amacımız ülke gençliğimizi spora yönlendirmektir. Dileğimiz sporla uğraşan genç bir nesil yaratmaktır. Bir ülkenin sporla uğraşan genci ne kadar fazla olursa, o ülkenin de geleceği o kadar aydınlık olur. Sporla uğraşan gençler başarıyı isteyen, başarılı olabilmek için elinden geleni yapan gençlerdir ve bu gençlerin spordan kaynaklı kazandıkları bu alışkanlık bir ülkenin geleceği için çok önemli bir durumdur” şeklinde konuştu.

ad826x90

Zaman zaman spor kulüpleri ile bir araya gelerek yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi aldıklarını ifade eden Başkan Ünal Üstel, “Yenicami Ağdelen Kulübü’nün tarafımıza yapmış olduğu talep üzerine Yusuf Kaptan Sahası’nın keşif raporu hazırlanarak eksiklikler saptanmıştır. İlk etapta Yusuf Kaptan sahasının zemini yenilecek sonrasında da kalan eksiklikler giderilecektir. Bu vesileyle Başbakanlık olarak Yusuf Kaptan sahasının zeminin tamamlaması için gereken desteği vereceğimizi buradan bir kez daha belirtmek isterim” dedi.

Yenicami Ağdelen Kulübü başkanı Ahmet Gençosman’da bir konuşma yaparak, “Yenicami Ağdelen Spor kulübü yönetimi olarak kulübümüzün yapacağı yeni yatırımlarla ülke sporunun gelişmesine ve kendi kulübümüzün başarılı olabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu doğrultuda kulübümüzde tespit ettiğimiz eksikliklerden bir tanesi de Yusuf Kaptan sahasının zemininde problemler olduğudur. Bundan dolayı Yusuf Kaptan Sahasının zeminin yeniden yapılması için Başbakanımız Ünal Üstel’e talebimiz olmuştu. Başbakanımız bu talebimizi geri çevirmeyerek, zaman kaybetmeden gereken talimatı vermiştir. Verilen talimatla birlikte saha zeminin yenilenmesi için gereken çalışmalar başlamıştır. Bu konuda bizlere hiç düşünmeden destek olan Başbakanımız Ünal Üstel’e Kulübümüz yöneticileri, taraftarları ve sporcuları adına teşekkür ederiz” dedi.

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP