DOLAR

32,3588$% 0.26

EURO

35,1093% -0.15

STERLİN

40,9004£% -0.35

GRAM ALTIN

2.306,50%1,29

ÇEYREK ALTIN

3.969,00%0,12

BİTCOİN

฿%

a

Bahar tatilini Kapadokya’da yapabilirsiniz!

Önümüzde 23 Nisan ve 19 Mayıs resmi tatilleri var, şimdiden plan yapmak lazım! Baharda keyifli bir tatil için rotanızı Kapadokya’ya çevirebilirsiniz. Sizlere, hem Kapadokya hakkında bilgi hem de konaklama imkanlarından bahsedeceğiz.

  • Balonlarla gökyüzüne yükselin

Kapadokya denilince ilk akla gelen kuşkusuz gökyüzünde unutulmaz bir tabloyla karşılaşacağınız balon turları… Balondan korkanlardansanız, peribacaları arasında vadi gezintileri, şarap tadımları, Kızılırmak boyunca at gezileri, sema gösterileri, yemek kursları gibi etkinliklere katılabilir, üzüm bağlarında zaman geçirebilirsiniz.

kapodokya-4

  • Zengin damak tadınıza hitap edin

İstanbul’da iyi yemeğin peşinde olanların yolu mutlaka onunla bir yerde kesişmiştir. Yiyecek-içecek sektöründe sayısız önemli projede imzası bulunan Muhittin Ülkü’nün, Kapadokya’da ünü ülke sınırlarını aşan restoranı zengin damak tadınıza hitap edecektir. Tarhana mantı, incirli püreyle servis edilen dana yanak, hamsili pilavla yapılan lahana dolması, lavantalı puding damaklarda unutulmaz bir iz bırakıyor.

kapodokya-3

  • Peri bacaları manzarasına uyanın

Kapadokya’nın, binlerce yıllık tarihini her köşesinde hissedebileceğiniz adreslerden biri de The House Hotel’in İstanbul dışındaki ilk oteli olan The House Otel Cappadocia… Geleneksel evlerle tarihi mağaraların birleşiminden meydana gelen The House Hotel’in İstanbul dışındaki ilk oteli, büyülü peri bacalarına açılan olağanüstü manzarasıyla nefes kesiyor.

  • Her köşesinde tarihi hissedin

The House Otel Cappadocia, en büyük peri bacasının, bölgenin tarihine ışık tutan bir müzenin, gün batımının en iyi izlendiği Kızıl Vadi’nin yer aldığı Ortahisar’da yer alıyor. Antikacılar, kahve evleri, atölyeler, kaya kiliseler, taş yolları arşınlayan at arabaları, nerden geldiğinizi unutturup sizi otantik bir yaşamın içine dahil ediyor.

kapodokya-2

Her biri farklı hikayeye sahip odalar, 350 metrekarelik alana sahip mistik yer altı spa’sı yapaylıktan, kalabalıktan, büyük şehirlerin koşuşturmasından yorulan bedenleri ve ruhları dinlendiriyor.

Otelin şapel kısmı ise düğün, konser gibi etkinlikler için farklı ve oldukça ilgi çekici bir mekan alternatifi.

insta-yt-banner2

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP