DOLAR

32,3509$% 0.29

EURO

35,1228% -0.06

STERLİN

40,8525£% -0.41

GRAM ALTIN

2.310,31%1,45

ÇEYREK ALTIN

3.974,00%0,22

BİTCOİN

฿%

a

Dağ ekibi Ankara’da

Dağ 2 filminin başrol oyuncularından Ahu Türkpençe Ankara özel gösterim etkinliğinde yaptığı açıklamada zor bir çekim süreci geçirdiklerini belirterek, “Önemli olan filmi doğru anlatabilmekti. Mümkün olduğunca askerimizin ne yaşadığını anlatmaya çalıştık. Bir nebze de olsa anlatabildiysek ne mutlu bize” dedi.

Dağ ekibi Ankara’da

İKİNCİ ASKERLİK

Film başrol oyuncularından Murat Serezli de ikinci askerliğim dediği film hakkında şunları söyledi:
“Filmin hazırlık sürecinde hiçbir şey beni zorlamadı. Çünkü bunu kendime yediremedim. Silahla birlikte hep ilk hamle yapan olmaya çalıştım. Uzun bir hazırlık süreciyle filme hazırlandım. Ben bu filme sadece çekim değil, ikinci askerliğim diyorum.” Filmde figüran olarak yer alan ancak daha sonra gerçek hayatta şehit düşen Yunus Emre Uçar ile ilgili sorulara da cevap veren Serezli, büyük üzüntü duyduklarını, hatta rüyasına bile girdiğini ifade etti. Serezli, “Ekip olarak ailesiyle de görüştük, bu durumların en kısa sürede son bulmasını temenni ediyorum” dedi.

VATAN SEVGİSİ

Film arasında hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Ufuk Bayraktar ise, “İçinde bir parça millet, vatan sevgisi olan herkesi etkileyen bir film oldu. Seyircinin yaklaşımı, reaksiyonu da çok güzel” diye konuştu. Filmin hikayesinin Türk insanının gerçeğini yansıttığını bu nedenle böyle bir ilginin olacağını beklediklerini dile getiren oyuncu Ahmet Pınar da, “Biz burada bu topraklarda yaşayan insanların kahramanlıklarından bahsettik. Ordumuzun görülmeyen kısmını biraz göstermeye çalıştık” değerlendirmesinde bulundu.

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP