DOLAR

32,4698$% -0.06

EURO

34,7203% -0.74

STERLİN

40,4978£% -0.75

GRAM ALTIN

2.433,05%-0,11

ÇEYREK ALTIN

4.040,00%-0,36

BİTCOİN

2074600฿%0.76483

a
ad826x90
ad826x90

Hüseyin Kurt: Şehrim İçin Mücadeleye Devam Edeceğim

ad826x90

Yerel Yönetimlerin Yönetsel İşlevleri Sadece Trafik Zabıta ve Kaldırım Taşı Döşemek Yada Çöp Vergisi Toplamak Gibi Hizmetler İle Çağdaş Belediyecilik Anlayışı Tamam Olmuyor.
Çağdaş Belediyecilik Anlayışı, Ekonomi, Küldür Sanat, Ulaşım, Yayalaştırma, Meydan ,Spor Alanları Hizmetlere Erişebilirdik, Dezavantajlı Gruplara Hizmet Ve İletişim Sosyal Belediyecilik Anlayışının Adil Ve Şeffaf Olarak Baş Şehrimize Yakışır Hizmet Anlayışı Cumhuriyetçi Türk Partisinin Vizyonu Dr. Sıla Usar Başkanımızın Ekibi Nitelik ve Çalışkanlığı İle Lefkoşa’yı Aydınlık Günlere Taşımanın Heyecanı ve Motivasyonu Halkımıza Yakışacaktır Bu Hizmet Anlayışının İçine Bende Bir Hiza Koymak İçin Aday Oldum.
Halkçı Belediyecilik Kâr Kaygısı Taşımadan Halka Hizmet Sunabilmektir.
Lefkoşa’mızda Eksiklik Çok Halkın Esnafın, İş İnsanının, Üreticinin Kalkınmasına Yönelik Yerel Ekonomi Politikası Oluşturulmasına Öncülük Edecek Belediyecilik Anlayışı, Tüm Kesimler İle Birlikte Lefkoşa’yı Değerli Yaşanabilir Kılacaktır.

SORUNLARIN TESBİTLERİN ÖTESİDE SORUNLARI ÇÖZMEYE GELİYORUZ, SORUMLULUKTAN KAÇAMAYACAĞIZ
Yeterli Araç Park Alanları Yaratıp Trafik Cezalarının Önüne Geçilebilir Bir Başşehire Yakışır Yollar Kaldırımlar Yapılıp Araçların Zarar Görmesi Engellenebilir.
Güney İle Kuzey Arasında Açılan Kapılar Daha Etkin Planlama İle Şehrimizin Gelişimi Ve Kalkınması İçin Derinliklerine Kadar Faydalı Olabilir.
Yeni Kapılar Açılarak Lefkoşa’nın Soyal ve Ekonomik Gelişimini Olumlu Yönde Etkiler.
Sorunların Tespitlerin Ötesi Sorunları Çözmeye Geliyoruz, Sorumluluktan Kaçmayacağız .
Tüm Bu Nedenler İle Şehrimi Seviyorum, Surlar İçinin Şehrin Marka Bölgelerinden Olması İçin Çalışacağız Aydınlık Lefkoşa Aydınlık Günler İçin.
CTP Dr Sıla Usar Ekibi İle Şehrim İçin Mücadeleye Devam Edeceğim.

Arasta Esnafı CTP Belediye Meclisi Üyesi HÜSEYİN KURT

ad826x90

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP