DOLAR

32,9949$% -0.11

EURO

35,8195% -0.26

STERLİN

42,5549£% -0.22

GRAM ALTIN

2.528,01%0,83

ÇEYREK ALTIN

4.147,00%0,21

BİTCOİN

฿%

a
ad826x90
ad826x90
  • Ya Haber
  • Genel
  • Oğuz Veli Ortaokulu Ailesi İyilik Aşı Projesi ile Çorba satışı gerçekleştirecek

Oğuz Veli Ortaokulu Ailesi İyilik Aşı Projesi ile Çorba satışı gerçekleştirecek

ad826x90

Vakıflar İdaresi ve Milli Eğitim Bakanlığının başlatmış olduğu “İyilikte Yarışalım” Sosyal Sorumluluk Proje Yarışması kapsamında Oğuz Veli Ortaokulu’nun “İyilik Aşı” Projesiyle yarışmaya başvuru yapmıştır. Proje içeriği ; Oğuz Veli Ortaokulu Ailesi İyilik Aşı Projesi ile Çorba satışı gerçekleştirecek, bu satıştan elde edilecek geliri KIKEV (Kıbrıs İşitme Konusma Engelliler Vakfı) ve SMA hastalarına bağış yapacaklarını belirttiler.


Oğuz Veli Ortaokulu adına projeyi 8B sınıf öğrencileri ve proje mimarları Türkçe öğretmenlerinden Zehra Erkan ve Vural Karaoğlan yürütmektedir. Çorba Aşı malzemeleri için ilk etapta
“Çorbada Bizim de Tuzumuz Olsun” sloganı ile başlayan proje etkinliğinde kermes düzenlenmiş ve tüm okul öğrencileri birer paket çorba malzemesi getirerek İyilik Aşına katkıda bulunmuşlardır. Projenin Aşevi yapımında KAYNARCA LTD., Aşevinin taşınmasında Ahmet Sönmezler, Barış Parkında yer tahsisinde Girne Belediyesi,çorba Aşının pişirilmesinde Girne Öğretmenevi, bardak su temininde Hasan Küçük, çorba kaselerinin temininde Stajyer üniversite öğrencileri sponsor olmuştur.

Çorba satışı ile hem işitme engelli bireylere ve SMA hastalarına bağış düşünülmüş hem de askıda çorba kampanyası ile ihtiyaçlı kişilere de çorba ikramı yapılması amaçlanmıştır.
İyilik Aşı Projesi; emeği , özveriyi , toplumsal duyarlılığı , iyilik ruhu ile dayanışma imkanı sağlamak amaçlı yola çıkılmış bir projedir. Proje Mart ayı sonuna kadar devam edecektir.
Projeye katkı sağlamak isteyen güzel yürekler her çarşamba Saat 12:00 de Girne Barış Parkında Çorbalarını alıp iyiliği paylaşabilirler.
Unutmayın iyilik paylaşıldıkça çoğalır. Gelin işitme engellilere ses, SMA hastala çocuklarına da ilaç olalım
He Çarşamba Barış Parkında Tüm halkımızı bu iyilik zincirine güç katmaya davet ediyoruz.

Oğuz Veli Ortaokulu

ad826x90

ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP